27
ГРУ
2014

Кетрін Уотерстон отримала роль в фільмі «Стів Джобс»

Кетрін Уотерстон отримала роль в фільмі
«Стів Джобс»

 

 
Засновника Apple зіграє Майкл Фассбендер, який замінив на цій посаді Крістіана Бейла. Ще раніше роль пропонувалася Леонардо ДіКапріо, проте актор теж відмовився.

Режисерське крісло повинен був зайняти Девід Фінчер, але в підсумку переговори з ним так ні до чого і не привели. Знімати «Джобса» буде британський постановник Денні Бойл.

Сет Роген приписаний до ролі Стіва Возняка, з яким Джобс заснував свою майбутню імперію. Кетрін Уотерстон зіграє Крисану Бреннан, однокласницю і подругу Стіва, мати його первістка, дочки Лізи.

Відомо, що Джобс довгий час заперечував батьківство і змусив Бреннан провести тест ДНК Лізи, який дав позитивний результат. Відносини з дочкою у Стіва були непростими, але в підсумку налагодилися, і Ліза була поруч з батьком, коли він помирав.

Схоже, що саме на роль Крисани звали Наталі Портман, яка відмовилася від проекту.

Нещодавно пройшла новина про запрошення Кейт Уінслет, але на сьогоднішній день про участь актриси в «Стіва Джобса» поки нічого не повідомляється.

Кетрін Уотерстон не можна назвати широко відомою актрисою, але під визначення дебютантки вона теж не підходить. Уотерстон знімалася у фільмах «Майкл Клейтон», «Штурмуючи Вудсток», «Робот і Френк» і в серіалі «Підпільна імперія». В «Вроджених вадах» вона зіграла колишню дівчину головного героя, через яку він потрапляє в самі різні неприємності.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####