30
ЖОВ
2015

Елізабет Бенкс зніме «Ідеальний голос 3»

Актриса Елізабет Бенкс знову опиниться по той бік камери. Їй належить зняти третій фільм франшизи «Ідеальний голос». Дебют в режисурі у Бенкс відбувся в картині «Ідеальний голос 2», яка при бюджеті в 29 млн доларів заробила в світовому прокаті 285 млн.
 
На фото: Елізабет Бенкс

Кей Кеннон, що працювала над оригінальною диологією, напише сценарій і третього фільму. Відзначимо, що Кеннон працювала сценаристом над такими комедійними серіалами, як «Студія 30» і «Новенька».

 
Кадр з фільму «Ідеальний голос»

«Беллаз» - колектив дівчат, співаючих а капела - стали відомі глядачеві в 2012 році. «Ідеальний голос», на який студія Universal yе покладала особливих надій, заробив у світі 114,8 млн, опинившись досить прибутковим (бюджет стрічки склав всього 17 мільйонів).
 
Кадр з фільму «Ідеальний голос 2»

У головних ролях дилогії були задіяні Анна Кендрік, Бріттані Сноу і Ребел Вілсон. Всі вони повернуться в третьому фільмі. Бенкс з першої частини грає у фільмах суддю конкурсів колективів, які виконують пісні а капела.

Робочий графік Елізабет Бенкс дуже щільний. В якості режисера вона прикріплена до екранізації роману «Червона королева» і до нової кіноверсії серіалу «Ангели Чарлі».

 
На зйомках фідьму «Ідеальний голос 2»

Найближчим часом актрису можна буде побачити в образі ексцентричної Еффі Тринькіт у фінальному фільмі франшизи «Голодні ігри».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####