30
ЖОВ
2015

Буллок знімається в жіночій версії «11 друзів Оушена»

Режисер Гері Росс, відомий глядачу по фільму «Голодні ігри», поставить нову версію кримінальної комедії «Одинадцять друзів Оушена». Тільки тепер команда грабіжників казино буде складатися цілком з жінок, а головну роль зіграє Сандра Буллок.
 
На фото: Сандра Буллок

Проект був задуманий ще в минулому році. Займався їм нині покійний продюсер Джері Вайнтрауб, режисер сучасної трилогії про Денні Оушена і компанію, Стівен Содерберг, а також Джордж Клуні, який виконував головну роль.
 
На фото: Гері Росс

Уже кілька місяців над сценарієм працює Олівія Мілч, яка адаптувала комікс «Королева і країна» для великого екрану.

Оригінальна версія картини «Одинадцять друзів Оушена» вийшла в 1960 році. Ставив її Льюїс Майлстоун, а в головних ролях знімалися зірки з так званої «Щурячої зграї»: Френк Сінатра, Дін Мартін, Семмі Девіс-мол., Пітер Лоуфорд і Джої Бішоп.

 
Кадр з фільму «Одинадцять друзів Оушена» 1960 року

На початку нульових студія Warner заявила про запуск у виробництво ремейка. Стівен Содерберг опинився в режисерському кріслі, а головними зірками були заявлені Джордж Клуні, Джулія Робертс і Бред Пітт. На роль Лайнуса Колдуелла, яка в підсумку відійшла Метту Деймону, прицілювалися Джонні Депп і Марк Волберг. Серед інших кандидатів у друзі героя Клуні значилися: Майк Майєрс, Брюс Вілліс, Юен МакГрегор і Рейф Файнс. Братів Вілсон мало не зіграли режисери Ітан і Джоел Коени.
 
Кадр з фільму «Одинадцять друзів Оушена» 2001 року

З осені 2014-го «жіноча версія» переминалася з ноги на ногу, але тепер за даними сайту IndieWire проект знову в силі. Мілч здала новий драфт сценарію, а Стівен Содерберг залишився в якості продюсера. Є ймовірність, що Джордж Клуні з'явиться в новій версії в епізодичній ролі Денні Оушена.

Очікується, що Гері Росс візьметься за постановку фільму з Буллок, як тільки закінчить роботу над військовою драмою «Вільний штат Джонса» з Меттью МакКонахі.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####