02
ЛИС
2015

Денніс Келлі перепише сиквел «Всесвітньої війни Z»

Студія Paramount найняла чергового сценариста для роботи над продовженням трилера «Всесвітньої війни Z». Стівен Найт в травні минулого року взявся за перший варіант, а днями стало відомо, що перепише його Денніс Келлі, творець британського серіалу «Утопія».
 
«Всесвітня війна Z»

Навесні цього року Paramount оголосила дату релізу «Всесвітньої війни Z 2»: 9 червня 2017 року. У режисерському кріслі продовження повинен виявитися іспанець Хуан Антоніо Байона, однак тут є деякі труднощі. Univeersal намагається переманити постановника для роботи над продовженням «Світу Юрського періоду».
 
На фото: Денніс Келлі

За словами інсайдерів, новий сценарій «Всесвітньої війни» якраз був запущений заради того, щоб залишити режисера на місці: Байона буде більше радий тексту від Келлі, творця одного з найцікавіших серіалів британського телебачення. Відзначимо, що «Утопію» хотів перезнімати Девід Фінчер, але проект не склався через бюджетні труднощі.
 
Кадр з серіалу «Утопія»

Нагадаємо, що «Всесвітня війна Z» могла стати одним з найбільш провальних проектів студії Paramount, враховуючи труднощі, з якими зіткнулася знімальна група. Конфлікт режисера Марка Форстера з Бредом Піттом, перевищення бюджету, повна переробка фіналу - все це не віщувало успіху картини. Однак вільна екранізація роману Макса Брукса, що коштувала 190 мільйонів, заробила в світі 540 мільйонів доларів, ставши найкасовішим фільмом за участю Пітта.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####