03
ЛИС
2015

Спілберг хоче знову зняти Форда в ролі Індіани Джонса

На минулих вихідних в Беверлі-Хіллз пройшла церемонія вручення Britannia Awards Британської кіноакадемії, де Харрісон Форд отримав премію за внесок у світовий кінематограф. У записаній мові привітав актора Стівен Спілберг, висловивши сподівання на подальшу співпрацю.
 
На фото: Харрісон Форд

«Ніяк не дочекаюся, щоб попрацювати з тобою над "Індіаною Джонсом 5", - сказав режисер. - Це не офіційне оголошення. Я лише сподіваюся на це від щирого серця».

Таким чином, можна списувати Кріса Претта як кандидата на роль нового Індіани. Спілберг явно збирається вп'яте попрацювати з Харрісоном Фордом. Втім, офіційно п'ятий фільм франшизи дійсно поки ніхто не запускав в розробку.

 
Кріс Претт тепер не буде Індіаною Джонсом?

Отримуючи статуетку з рук Джей Джей Абрамса, Форд не відреагував на послання Спілберга, зате подякував багатьох колег і встиг пожартувати. «Я не приготував промову. Та я взагалі ледве одягнувся, - сказав Харрісон Форд. - Мені хотілося стати актором, тому що я не міг уявити себе в якійсь справжньої професії, і я подумав, що було б непогано проживати чужі життя, розповідати історії, ділитися емоціями. Я вдячний своєму життю».

 
Джей Джей Абрамс вручає нагороду Форду

Britannia Awards вручає філія BAFTA в Лос-Анджелесі з 1989 року року, нагороджуючи представників кіноіндустрії за внесок у кінематограф, відзначаючи висхідних зірок і міжнародних діячів.

Премію імені Стенлі Кубрика за досягнення в кіно цього року отримала Меріл Стріп.
 
На фото: Меріл Стріп

За досягнення в режисурі нагородили Сема Мендеса, чия картина «007: Спектр» вже заробила понад 80 млн доларів у прокаті. Британським актором року назвали Джеймса Кордена. Нагороду імені Чарлі Чапліна за досягнення в комедії отримала Емі Шумер.
 
На фото: Орландо Блум, Сем Мендес, Джеймс Корден

Орландо Блум удостоївся призу за свою роботу у благодійній сфері.
 
На фото: Емі Шумер
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####