05
ЛИС
2015

Журнал Time склав рейтинг кандидатів на роль Бонда

Журнал склав рейтинг, оцінивши 3,8 тисячі діячів за чотирма критеріями. Укладачі списку враховували вік, країну походження, схожі роботи в кіно, а також число вбивств і інтимних зв'язків на екрані. За кожен критерій давали від 0 до 4 балів.

«Лоу, Джуд Лоу», - оголосив журнал головного претендента на роль Бонда. 42-річний британський актор набрав 20 балів з 20 можливих.


На фото: Джуд Лоу

На другому місці опинився 44-річний шотландський актор Юен Макгрегор з 19 балами, а на третьому - 42-річна Кейт Бекінсейл, яка заробила стільки ж балів. У п'ятірку кращих увійшли Крістіан Бейл і Колін Фаррелл. Всього в рейтингу 155 претендентів.


На фото: Кейт Бекінсейл

Новий фільм про Бонда «Спектр» вийде на екрани 6 листопада 2015. Як передбачається, для Деніела Крейга, який виконав роль Бонда, поява в бондіані може стати останнім.

У жовтні Деніела Крейга запитали в інтерв'ю, чи може він уявити, що знову стане грати агента 007. Актор відповів, що «краще розіб'є цей стакан і розріже їм зап'ясті». «Ні, поки ні. Взагалі ні. На сьогодні я закінчив з цим. Ми закінчили. Все, чого я хочу, це рухатися далі », - сказав Крейг.

Акторові не хочеться думати про нового Бонда, «принаймні, рік або два». «Якщо я і зроблю іншого Бонда, то тільки за гроші», - додав Крейг.

 
Джерело: http://snob.ru/selected/entry/100196
Переклад: kinobox.in.ua

 
#####