06
ЛИС
2015

Марк Вотерс береться за «Поганого Санту 2»

Постановник комедій «Чумова п'ятниця» Марк Вотерс - нове ім'я в проекті «Поганий Санта 2». Сиквел знаходиться в розробці з 2010 року, причому своїм життям він зобов'язаний Біллі Бобу Торнтону, який жодного разу за весь час не відмовлявся від ідеї знятися в продовженні.
 
«Поганий Санта»

Комедія Террі Цвігоффа вийшла в 2003 році. Біллі Боб Торнтон грав шахрая Віллі Стоукса, працюючого Санта-Клаусом в супермаркеті разом зі своїм подільником, карликом Маркусом. Ховаючись під лицем улюбленого дітьми персонажа, Віллі грабує універмаги. Але одного разу з'являється хлопчик, завдяки якому алкоголік і бабій Віллі стане справжнім Сантою.

У 2010 році студії Miramax і The Weinstein Company уклали угоду про розробку продовжень багатьох картин з фільмотеки Miramax, серед яких був і «Поганий Санта». Влітку 2012-го до проекту придивлявся режисер «Машини часу в джакузі» Стів Пінк, але фільм так і не просунувся до глядача.

 
Кадр з фільму «Поганий Санта»

Зараз поряд з компанією Miramax продюсувати і фінансувати сиквел береться Broad Green Pictures.

Сценарій сиквела написали Джонні Розенталь, Шона Крос і Даг Еллін, творець серіалу «Красені».

 
Кадр з фільму «Поганий Санта»

Крім Торнтона, повернуться Тоні Кокс і Бретт Келлі, що знімалися в оригіналі. Марк Вотерс приступить до зйомок вже в січні 2016-го. Зараз розшукується актриса на головну жіночу роль.

Очікується, що «Поганий Санта 2» вийде під Різдво 2016 року.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####