10
ЛИС
2015

Нові «Рятувальники Малібу» шукають напарницю

Офіційно підтверджена інформація про те, що Дуейн «Скеля» Джонсон і Зак Ефрон виконають головні ролі в повнометражному рімейку «Рятувальників Малібу», який готує Paramount. Портал Deadline повідомляє, що тепер студія зайнялася пошуками актриси на головну жіночу роль.


Кадр з фільму «Сусіди» із Заком Ефроном

Джерелу стало відомо, що в список претенденток потрапили семеро голлівудських актрис. При цьому існує ймовірність, що участь у зйомках нових 
«Рятувальників Малібу», які розпочнуться в 2016 році, візьмуть в підсумку кілька персон з цього списку.

Отже, Paramount розглядає кандидатури Олександри Даддаріо («Розлом Сан-Андреас»), Ешлі Бенсон («Милі ошуканки»), Ніни Добрев («Щоденники вампіра»), Олександри Шіпп («Голос вулиць») , Шеллі Хенніг («Таємне коло»), Бьянкі А. Сантос («Простушка») і Денізи Тонтц («Біг Тайм Раш»).


На фото: Олександра Даддаріо

Керувати зйомками за сценарієм Дем'єна Шеннона і Марка Свіфта буде Сет Гордон («Нестерпні боси»). Джастін Мейл, Дуейн Джонсон, Бо Флінн і Айван Рейтман займаються продюсуванням проекту. Якщо головну жіночу роль отримає Олександра Даддаріо, їй знову доведеться зустрітися на майданчику з Джонсоном і Флінном, разом з якими актриса працювала над «Розлом Сан-Андреас».


Кадр з серіалу «Рятівники Малібу»

Повідомляється, що в новій версії Paramount буде більше гумору і екшену, ніж в оригінальному серіалі, що виходив на екрани з 1989 по 2001 рік, і, як запевнив Дуейн Джонсон, фільм повинен отримати рейтинг R.
 
Джерело: lostfilm.info
Переклад: kinobox.in.ua
#####