10
ЛИС
2015

«Джон Вік 2» збирає акторів

Кіану Рівз знову приміряє на себе образ кілера Джона Віка, причому йому доведеться зустрітися як зі старими знайомими, так і з новими героями. Днями до трилера «Джон Вік 2» приєдналися Рубі Роуз, Ріккардо Скармачіо і Пітер Стормаре.
 
Кадр з фільму «Джон Вік 2»

З акторів, що знімалися в оригінальному фільмі, в сиквелі з'являться Йєн Макшейн, Бріджет Мойнехен, Джон Легуізамо, Томас Садоскі і Ленс Реддік, який зіграв загадкового менеджера готелю.
 
На фото: Рубі Роуз

Нещодавно стало відомо про участь в фільмі «Джона Вік 2» репера Коммона, що отримав цього року премію «Оскар» за пісню до драми «Сельма».

І, нарешті, новенькі. Рубі Роуз багато хто бачив у серіалі «Помаранчевий - хіт сезону», а в недалекому майбутньому актриса з'явиться в бойовику «Оселя зла 6». Пітер Стормаре представлення не потребує, а ось італійця Ріккардо Скармачіо, який також зніметься з Кіану Рівзом, вже найближчими днями можна буде побачити в мелодрамі «Шеф Адам Джонс».

 
На фото: Пітер Стормаре

У режисерському кріслі сиквела Чад Стахелскі. Він ставив перший фільм разом з Девідом Літчем, але останній пішов працювати над трилером «Найхолодніше місто» з Шарліз Терон.
 
На фото: Ріккардо Скармачіо

Зйомки «Джона Віка 2» вже почалися в Нью-Йорку, а в наступному році знімальна група переміститься до Риму. Сюжет картини не розголошується.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####