11
ЛИС
2015

Девід Франкел витягне Вілла Сміта з депресії

Постановник фільмів «Марлі і я», «Диявол носить"Прада"» і «Весняні надії» Девід Френкел придивляється до драми «Побічна краса», головну роль в якій зіграє Вілл Сміт.


На фото: Вілл Сміт

Раніше до проекту був прикріплений режисер хіта фестивалю «Санденс» «Я, Ерл і вмираюча дівчина» Альфонсо Гомез-Рейон, а головну роль планували віддати Х'ю Джекману. Однак Гомез-Рейон відмовився ставити стрічку через творчі розбіжності, а Джекман вибув через необхідність зніматися в черговій серії «Росомахи».

Сценарій написав Аллан Лоб («Рок на віки», «Волл Стріт: Гроші не сплять»). Сміт зіграє менеджера з реклами з Нью-Йорка, який пережив трагедію особистого характеру. Його колеги розробляють незвичайний план, щоб визволити бідолаху з депресії. Він спрацьовує, але зовсім не так, як всі очікують.


На фото: Меріл Стріп та Девід Френкел

Руні Мара могла зіграти головну жіночу роль, але тепер, коли змінився режисер і виконавець головної чоловічої ролі, актриса більше не причетна до проекту.

Зйомки «Побічної краси» намічені на початок 2016 року.


Кадр з фільму «Струс»
 
Вілл Сміт у цьому році знявся в коміксі «Загін самогубців», а починаючи з 4 лютого його можна буде побачити в спортивній драмі «Струс».

Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####