12
ЛИС
2015

Родрігес і МакДорманд загрожує «Анігіляція»

Новий фільм від режисера «Ex Machina» Алекса Гарленда, екранізація роману Джеффа Вандермеєра «Анігіляція» поступово просувається в розробці. Наталі Портман прикріплена до головної ролі, а компанію їй можуть скласти Джина Родрігез і Френсіс МакДорманд.
 
На фото: Джина Родрігез

Трилогія Вандермеєра про Зону Ікс, де відбуваються абсолютно незрозумілі речі, частково перекладена на російську мову. В Росії вийшли дві перші книги - «Анігіляція» і «Консолідація».
 
На фото: Френсіс МакДорманд

Героїні першого роману - чотири жінки. Антрополог, геолог, психолог і біолог (від її особи ведеться розповідь) відправляються у складі чергової експедиції в Зону Ікс. Одна з героїнь - дружина члена попередньої експедиції, який повернувся додому, але був сам не свій і скоро помер. Жінки намагаються з'ясувати, що відбувалося в Зоні Ікс, але поступово відчувають вплив горезвісного Щось, яке не в силах описати.

На роль біолога запрошена Наталі Портман. Кого зіграють Родрігез і МакДорманд, поки не повідомляється. З актрисами ведуться переговори.

 
На фото: Наталі Портман

Ось що пише сам Джефф Вандермеєр з приводу екранізації у себе в «Фейсбуці»: «Я не можу говорити багато, але, згідно зі статтею в Variety, зйомки почнуться вже навесні. Наскільки мені відомо, в кіноверсії в експедиції візьмуть участь п'ять жінок, і їх ролі змінені. Думаю, це буде альтернативна версія "анігіляції"».

 
На фото: Алекс Гарленд

Джина Родрігез отримала «Золотий глобус» за роль у серіалі «Незаймана» і нещодавно закінчила зйомки в драмі Пітера Берга «Глибоководний горизонт».

Френсіс Макдорманд востаннє можна було бачити в міні-серіалі «Що знає Олівія?», а в майбутньому році вона з'явиться в комедії «Аве, Цезар!».

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####