14
ЛИС
2015

На п'ятдесят відтінків більше

Керівництво студії Universal вирішило не розтягувати знімальний процес двох сиквелів до фільму «П'ятдесят відтінків сірого». Картини будуть зніматися один за одним без перерви.

Крім того, стало відомо, що режисером двох нових частин франшизи обраний Джеймс Фоулі («Ідеальний незнайомець»), який входив до списку основних претендентів на пост рульового стрічки «На п'ятдесят відтінків темніше». Повідомляється, що Фоулі погодився очолити зйомки як сиквела, так і триквела.


Кадр з фільму «50 відтінків сірого»

У процесі роботи над першим фільмом кіносеріі, заснованої на бестселерах Е.Л. Джеймс, між останньою і режисером Сем Тейлор-Джонсон постійно виникали конфлікти. Через них Сем і відмовилася від подальшої співпраці. Ходили чутки також про те, що деяке непорозуміння було і між зірками фільму - Джеймі Дорнаном і Дакотой Джонсон.


На фото: Дакота Джонсон та Джеймі Дорнан

Спочатку сценарій сиквела збиралася написати сама Джеймс, але продюсери Майкл де Лука і Дена Брунетті вирішили запросити в якості учасника її чоловіка - Ніала Леонарда. Він веде роботу над текстами відразу двох частин франшизи.

«П'ятдесят відтінків сірого» були негативно сприйняті більшістю критиків, однак екранізація літературного феномена користувалася успіхом у глядачів - фільм зумів заробити в світовому прокаті 570,4 мільйони доларів при бюджеті в 40 млн.

Прем'єра сиквела запланована на 10 лютого 2017 року, а третій фільм вийде 9 лютого 2018.

 
Джерело: lostfilm.info
Переклад: kinobox.in.ua
#####