14
ЛИС
2015

Майкл Дуглас готовий знову зіграти Хенка Піма

Одним з найбільш очікуваних і цікавих проектів всесвіту Marvel є зараз, мабуть, сиквел блокбастера «Людина-мураха», що вийшов на екрани цього літа. Друга частина вже обзавелася назвою - «Людина-мураха і Оса».


На фото: Пол Радд, Майкл Дуглас та Кері Столл

Режисер першого фільму Пейтон Рід погодився очолити роботу над сіквелом, також до своїх ролей повернуться Пол Радд і Еванджелін Ліллі. А ось про долю решти акторського складу інформації поки не було.

І найбільше фанатів напевно хвилює доля доктора Хенка Піма, роль якого виконав Майкл Дуглас. Спілкуючись з журналістами порталу Collider, актор підтвердив, що представники студії вже звернулися до нього з пропозицією зіграти в сиквелі: «Мені нещодавно подзвонили і сказали, що хочуть поговорити про мою участь в зйомках сиквела. І я подумав: "Та це ж круто!". Сподіваюся, в новому фільмі Хенку не доведеться пускатися в такі розлогі пояснення, як у першій частині. Зйомки були просто чудовими, так само як і акторський склад - Пол, Еванджелін, Майкл Пенья, який, я впевнений, теж повернеться. Мені здається, якби творці проекту могли зішкребти персонажа Корі Столла зі стіни, то і він би з'явився в сіквелі. Так що я готовий працювати, правда, трохи дивно підписуватися на фільм, який вийде тільки в 2018 році ».


На фото: Майкл Дуглас в ролі Хенка Піми 

Прем'єра «Людини-мурахи і Оса» запланована на 6 липня 2018 року.

 
Джерело: lostfilm.info
Переклад: kinobox.in.ua
#####