16
ЛИС
2015

Пол Томас Андерсон відмовився від «Піноккіо»

Ніщо не вічне в Голлівуді. Ось і Пол Томас Андерсон, який погодився цього літа ставити фільм «Піноккіо» для студії Warner, з проекту вибув. Роберт Дауні-мол., прикріплений до стрічки деякий час назад, поки в казці значиться.
 
На фото: Пол Томас Андерсон

«Піноккіо» - ожилий давній проект студії Warner, запущений в розробку п'ять років тому. Цікаво, що першу версію сценарію написав Браян Фуллер, творець серіалу «Ганнібал». Працювала над текстом і Джейн Голдман, яка адаптувала «Зоряний пил» Ніла Геймана. Тім Бертон якийсь час фліртував з проектом, але так і не взявся за нього.
 
На фото: Роберт Дауні-мол.

У липні 2015-го стало відомо, що Пол Томас Андерсон, один з провідних незалежних режисерів Америки, береться за сценарій «Піноккіо», щоб переробити його для себе і зняти фільм. Потім навколо проекту знову запанувала тиша.
 
Кадр з фільму «Майстр»

Пару днів назад журналіст видання The Wrap Джефф Снайдер написав у твіттері, що Андерсон знімати «Піноккіо» не буде. Також Снайдер зазначив, що Альфонсо Куарон відмовився від запропонованої йому екранізації роману Стівена Кінга «Доктор Сон».

Чому режисер «Майстра» сказав своє «ні» проекту про дерев'яного хлопчика, не повідомляється. Але зазвичай в таких випадках говорять про «творчі розбіжності».

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####