16
ЛИС
2015

Фільм про Гамбіта зніме Даг Лайман

Після того як Ченнінг Татум практично напросився на роль мутанта Гамбіта в сольний фільм, проект студії Fox зрушився з мертвої точки і навіть знайшов дату прем'єри - 6 жовтня 2016-го. Проте у вересні режисер Руперт Віатт покинув картину, а тепер «Гамбіт» в руках Дага Лаймана.
 
На фото: Даг Лайман

Продюсери і студія вже провели серію зустрічей з режисером «На межі майбутнього» і, схоже, все йде до підписання контракту. Лайман не новачок в жанрі бойовика, тому складнощів у постановці випробовувати не буде.

 
На фото: Ченнінг Татум

Відзначимо, що сам Ченнінг Татум у липні цього року ледь не вибув з проекту. Причини називалися різні - від режисерських амбіцій до вимог підняти гонорар. У підсумку обійшлося, і актор залишився на місці. Головну жіночу роль зіграє Леа Сейду.

 
На фото: Леа Сейду

Даг Лайман щойно закінчив зйомки кримінальної драми «Мена» з Томом Крузом, яка повинна вийти в прокат 6 січня 2017-го, тобто пізніше «Гамбіта».
 
Том Круз і Даг Лайман на зйомках фільму «На межі майбутнього»

Серед інших кандидатів в режисерське крісло «Гамбіта» були Джо Корніш, Шейн Блек і Ф. Гері Грей.

Вихід Віатта з проекту був пов'язаний з творчими розбіжностями. Як казали інсайдери, режисер хоче знімати максимально хороше кіно і відмовляється від фільмів, які в перспективі можуть перетворитися на погані.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####