16
ЛИС
2015

Син Клінта Іствуда стане братом Бена Аффлека

У місті Брансвік, штат Джорджія, повним ходом йдуть зйомки фільму за романом Денніса Ліхейна «Нічне життя». Бен Аффлек ставить картину, а також грає одну з головних ролей. Другу за значимістю роль він віддав Скотту Іствуду - актор зіграє молодшого брата героя Бена.


На фото: Скотт Іствуд

«Нічне життя» є продовженням роману «Настане день» і продовжує розпочату в першій книзі сагу про сім'ю Коглін.

Джо Коглін - син капітана бостонської поліції і молодший брат колишнього патрульного Денні. Джо пішов іншим шляхом і замість служби в поліції вибрав іншу дорогу. За десятиліття він проходить шлях від бунтаря-одинака, якому закон не писаний, до керівника найбільшої в регіоні бутлегерской операції, до правої руки ватажка гангстерського синдикату. Але за всі злети і падіння його долі у відповіді одне рушійна сила - любов.


Кадр з фільму "Найдовша подорож" зі Скоттом Іствудом

Трейди вказують, що Аффлек грає Джо, але за описом його персонаж більше скидається на Денні, тоді як Скотт Іствуд якраз більше схожий на головного героя. Втім, в сценарії можуть бути зміни, тому наполягати на своїй версії не будемо.

Скотт Іствуд і Бен Аффлек вже знімалися разом у коміксі «Загін самогубців», але є ймовірність, що вони жодного разу не опинялися поряд на знімальному майданчику.

Також в фільмі «Нічне життя» задіяні: Сієнна Міллер, Зої Салдана, Ель Фаннінг і Кріс Купер.


Бен Аффлек на знімальному майданчику "Нічного життя"

Реліз картини студія Warner планує на 2017 рік.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Пеереклад: kinobox.in.ua
#####