19
ЛИС
2015

Меттью МакКонахі може стати лиходієм в «Темній вежі»

Студія Sony і компанія MRC запросили Меттью МакКонахі в екранізацію романів Стівена Кінга «Темна вежа». Спочатку йшлося про те, щоб актор зіграв Стрілка, але Меттью схиляється до темної сторони і більше зацікавлений в образі лиходія, Людини в чорному.
 
На фото: Меттью МакКонахі

Людина в чорному, він же Рендалл Флегг, він же Волтер - один з головних емісарів Багряного короля, що плете інтриги з метою самому стати володарем Темної вежі. Це чарівник, якого стрілок Роланд Діскейн переслідує, паралельно розшукуючи місцерозташування легендарної вежі, де нібито сходяться всі всесвіти. Взагалі Людина в чорному з'являється в кількох творах Кінга: «Протистояння», «Очі дракона», «Роза Марена».
 
З Меттью вийшов відмінний лиходій у «Кілер Джо»

«Темна вежа» є одним з голлівудських довгобудів, продюсують який Рон Ховард, Браян Грейзер і Аківа Голдсман (він же адаптував книги Кінга). На щастя, в останні місяці проект вже активно розробляється.
 
Кадр з фільму «Золото»

Перший фільм буде заснований на романі «Стрілець», але не варто забувати, що в плани по екранізації багатотомника Кінга входить і створення серіалів. Чи буде Роланд Діскейн героєм телевізійної складової, поки не повідомляється.
 
Кадр з фільму «Вільний штат Джонса»

Для Меттью МакКонахі участь на ТБ нещодавно стало тріумфальним завдяки серіалу «Справжній детектив». Відомо, що актора запрошували у всесвіт Marvel, щоб зіграти антагоніста в продовженні «Вартових Галактики», але він відмовився. Півтора тижні тому Меттью зустрічався з режисером «Темною вежі» Миколою Арселем і проявив інтерес до проекту.

Нещодавно Меттью МакКонахі закінчив зйомки в драмах «Золото» та «Вільний штат Джонса».

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####