19
ЛИС
2015

Перезапуск «Лари Крофт» визначився з режисером

Востаннє ми чули про перезапуск фільму за мотивами гри Tomb Raider на початку 2015-го, коли до компанії GK Films і студії MGM приєдналася Warner і почалася розробка нової версії. Сьогодні стало відомо, що на чолі проекту встане норвезький постановник Роар Утхауг.
 
Анджеліна Джолі в образі Лари Крофт

Нагадаємо, що GK Films стала володаркою прав на кіноверсію відеогри про любительку пригод ще в березні 2011 року. Глава компанії Грем Кінг намагався підняти проект поодинці, але без участі студії-мейджора такі екранізації в наш час неможливі. Тому тепер разом з GK Films в розробці беруть участь MGM і Warner.
 
На фото: Роар Утхауг

Двічі Лару Крофт на екрані втілювала Анджеліна Джолі. Перший фільм «Лара Крофт: Розкрадачка гробниць» вийшов в 2001 році і зібрав в кінотеатрах по всьому світу більше 270 мільйонів доларів при бюджеті в 115. Сиквелу, що вийшов в 2003-му, пощастило менше. Його збори склали 156 мільйонів доларів при виробничому бюджеті в 95.
 
Лара Крофт і Джеймс Бонд

Сценарій напише Дженіва Робертсон-Дуарет, чий текст Hibernation перебував у «Чорному списку» найцікавіших сценаріїв (до його екранізації прикріплений Джастін Лін).

Очікується, що новий фільм розповість про першу пригоду Лари.

 
Лара Крофт і цар Леонід

Відзначимо, що норвезькі режисери зайняті в роботі і над черговим фільмом популярної франшизи. Хоакім Роннінг і Еспен Сандберг ставлять картину «Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казок».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####