19
ЛИС
2015

Кейсі Аффлек відправить Хоакіна Фенікса в пустелю

Кейсі Аффлек планує залучити Хоакіна Фенікса до свого режисерського дебюту в ігровому кіно. Вестерн «Далека яскрава зірка» об'єднає двох друзів і родичів (перший з акторів одружений на сестрі другого) вперше після 2010 року.


Кадр з фільму «Я все ще тут»

П'ять років тому дует разом працював над псевдодокументальною стрічкою «Я все ще тут», в якій зірка «Майстра» заявляла про уявне завершення акторської кар'єри і перехід в стан реп-виконавців. Картина стала пробою пера Кейсі в якості постановника.

Дія нового фільму Аффлека-молодшого буде розвиватися в 1916 році. Головний герой історії - старіючий кавалерист (Фенікс), що очолює різношерсту групу молодих людей, що полюють за легендарним мексиканським революціонером Панчо Вільєю. Однак загін піддається нападу, і всі підопічні протагоніста виявляються убитими. У результаті чоловікові доведеться поодинці боротися за виживання в пустелі.


Кадр з фільму «Проти шторму»

Сценарій проекту заснований на однойменному романі Роберта Олмстеда. Текст книги адаптував Деміен Обер. Продюсувати стрічку будуть сам Аффлек і Джон Пауерс Міддлтон («Лего. Фільм», «Мотель Бейтса»), партнер актора і режисера по запущеної торік виробничої компанії The Affleck / Middleton Project.


Кадр з фільму «Ірраціональна людина»

Найближчим фільмом за участю Кейсі стане трилер «Проти шторму» Крейга Гіллеспі. Хоакін Фенікс востаннє з'являвся на великому екрані в драмі «Ірраціональний людина» Вуді Аллена.

Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####