23
ЛИС
2015

Крістофер МакКуоррі може повернутися до «Місії»

Ще жодного разу в історії франшизи «Місія неможлива» два фільми поспіль не знімав один режисер. Крістофер МакКуоррі, постановник трилера «Місія неможлива: Нація ізгоїв», може не тільки написати сценарій шостої серії франшизи, але й повернутися в режисерське крісло.
 
На фото: Крістофер МакКуоррі
 
Студія Paramount і кінокомпанія Skydance запрошують МакКуоррі попрацювати над «Місія неможлива 6», проте офіційної інформації поки немає. Студії не коментують інсайд. У кулуарах вже ведуться розмови про те, що МакКуоррі не тільки погодився, але і в серпні 2016-го приступить до зйомок.
 
На зйомках фільму «Місія неможлива: Нація ізгоїв»
 
Том Круз, як завжди, зіграє шпигуна Ітана Ханта, а ось що стосується виконавиці головної ролі, то є ймовірність, що вперше в команді Ханта з'явиться одна і та ж жінка. Ребекка Фергюсон, яка зіграла Ільзу Фауст, також може взяти участь у шостому фільмі франшизи.
 
Ребекка Фергюсон, яка зіграла Ільзу Фауст, теж може повернутися
 
Відзначимо, що тільки одна актриса брала участь у двох «Місіях» - Мішель Монахен, що з'явилася в третьому фільмі в ролі дружини Ханта, майнула у фіналі «Протоколу Фантом».
 
На зйомках фільму «Місія неможлива: Нація ізгоїв»

Крістофер МакКуоррі став відомий в Голлівуді як сценарист. Одна з його перших робіт - кримінальна драма «Підозрілі особи», за яку він отримав премію «Оскар». У режисурі дебютував 2000 року стрічкою «Шлях зброї», але потім знову повернувся до сценарної діяльності. Свій другий фільм МакКуоррі зняв через 12 років після дебюту. «Джек Річер» не став сенсацією прокату, але отримав схвалення критиків. Співпрацю з Томом Крузом Крістофер МакКуоррі продовжив з фільмом «Місія неможлива: Нація ізгоїв».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####