24
ЛИС
2015

Він Дизель анонсував повернення Ріддіка

16 років минуло після дебюту Віна Дизеля в образі біглого космічного злочинця Ріддіка в трилері «Чорна діра». Незважаючи на скромні збори, у картини було два продовження, а тепер, судячи із заяви актора, гряде не тільки четвертий фільм франшизи, але й телевізійний спін-офф.


Кадр з фільму «Чорна діра»

Він Дизель любить оголошувати про свої проекти в соціальних мережах. Новину про четвертого «Ріддіка» актор помістив у instagram, написавши наступне: «Вчора ввечері ми в компанії відзначали запуск телевізійного відділу. "Місто найманців" (Merc City) буде серіалом, який розповість про найманців і мисливців за головами у всесвіті Ріддіка. Через місяць ДТ почне писати наступну главу хронік Ріддіка - "Фурія" ». Під абревіатурою ДТ ховається Девід Туї, режисер всіх трьох фільмів про Ріддіка - «Чорна діра», «Хроніки Ріддіка» і «Ріддік». Остання картина вийшла в 2013 році, коштувала 38 мільйонів доларів і зібрала в світовому прокаті 98,3 млн.доларів.


Кадр з фільму «Хроніки Ріддіка»

Незважаючи на свої скромні прокатні показники, фільми про Ріддіка обзавелися пристойною фан-базою і вже отримали культовий статус.


Кадр з фільму «Ріддік»

Судячи з назви, «Фурія» відкриє завісу таємниці над минулим Ріддіка. На це натякали починаючи з другого фільму. Жителі планети Фурія відрізнялися унікальними особливостями, але всі були знищені расою некромонгерів. Одним з небагатьох хто вижив з представників раси фуріанців і є Ріддік.
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####