24
ЛИС
2015

Том Харді почав зніматися в серіалі «Табу»

Учора в Лондоні почалися зйомки міні-серіалу «Табу», сценаристом якого виступив Стівен Найт, а режисером - датчанин Крістоффер Нюхольм, що працював над «Убивством». Головну роль в «Табу» виконує Том Харді.


На фото: Том Харді

Дія розвивається в 1814 році. Герой Тома, Джеймс Кізайа Ділейні повертається до Лондона через 10 років, проведених в Африці. Джеймс виявляє, що батько залишив йому загадкову спадщину. Разом з тим, Ділейні має намір помститися якимось особам, підставивши його, і опиняється лицем до лиця з могутньою британською Ост-Індською компанією, що веде небезпечну гру між двома ворогуючими націями - Британією та Америкою.


Кадр з фільму «Легенда»

За деякими даними, Ост-Індська компанія буде представлена ​​як історичний еквівалент ЦРУ або АНБ, стане найбільшою та найзловішнішою багатонаціональною корпорацією Землі. Кажуть, історики слабо заперечували проти такого бачення, але хто зараз слухає істориків.

У компанії Тома Харді знімаються: Майкл Келлі, Джонатан Прайс, Уна Чаплін і Девід Хейман.

Продюсують серіал з восьми епізодів компанія Рідлі Скотта Scott Free London і Son & Baker Тома Харді. В основі проекту - історія, придумана самим Томом разом з його батьком, Чіпсом Харді.


Кадр з фільму «Легенда Хью Гласса»

Нещодавно Тома Харді можна було бачити в кримінальній сазі «Легенда», а починаючи з 7 січня, актор з'явиться в драмі «Легенда Хью Гласса».

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####