24
ЛИС
2015

Майкл Бін розповів про «Чужих» Ніла Бломкампа

Як відомо, із запуском продовження «Прометея» Рідлі Скотта, студія Fox вирішила заморозити розробку фільму Ніла Бломкампа, який також повинен був розповісти про події всесвіту «Чужого». Актор Майкл Бін днями розповів про проект, який не відбувся.
 
Кадр з фільму «Прометей»

З інстаграма Бломкампа зникли всі знімки, присвячені його фільму. Колись там можна було побачити концепт-арт до проекту, але зараз всі начерки зникли. Серед них був і герой Майкла Біна, капрал Хікс, герой фільму Джеймса Кемерона «Чужі».
 
Ескіз Ніла Бломкампа до свого проекту

Бін у розмові з сайтом Icons Of Fright повідомив наступне: «Основна ідея була в тому, що третій і четвертий фільм не існують. Я знаю, що спочатку Рідлі Скотт ставить свій фільм і значиться виконавчим продюсером цього проекту. Знаю, що Рідлі зараз зайнятий фільмом "Чужий: Заповіт" і впевнений, що Fox не хоче зіштовхувати цю картину з проектом Нілу, бо вони ніби як існують в різних світах».

Актор стверджує, що студія не закрила проект Бломкампа, а лише пригальмувала його розробку на деякий час. «Але я вважаю, що для Рідлі, Сігурні і Fox буде дуже прикро, якщо цей проект не відбудеться».

 
Кадр з фільму «Чужі»

Про що повинен був розповісти фільм Ніла Бломкампа? «Вони збиралися повернути мене і Ньют, причому їй повинно було бути років 27, - пояснює Майкл Бін. - Кожна актриса в Голлівуді боролася б за цю роль, тому що це як би передача естафети від Сігурні Вівер до тієї дівчини, яка зіграла б Ньют. Таким чином, франшиза б вижила, і студія заробила б грошей, тому що на чолі кута все одно гроші. Тому вам належить побачити "Термінатора" 5, 6, 7, 8, 9, 10 і "Форсаж" 7, 8, 9, і 10».
 
Кадр з фільму «Чужі»

Нагадаємо, що Ньют по фільму Кемерона була єдиною вижившою людиною колонії на планеті LV-426. Грала її Керрі Хенн, яка так і не продовжила акторську кар'єру, ставши вчителькою. Персонажа Хенн безцеремонно вбивали в «Чужому 3» Девіда Фінчера.

Рідлі Скотт почне знімати «Чужий: Заповіт» у лютому 2016 року.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####