25
ЛИС
2015

Райан Гослінг полетить на Місяць з режисером «Одержимості»

Студія Universal в 2008 році придбала права на екранізацію книги Джеймса Р. Хансена «Перший чоловік: Життя Ніла Армстронга». Через шість років, до проекту був приписаний режисер «Одержимості» Дем'єн Шазелл. Сьогодні стало відомо, що на роль космонавта студія запросила Райана Гослінга.


На фото: Райан Гослінг

У історика NASA Хансена був повний доступ до всіх документів, пов'язаних з першою людиною, що ступила на Місяць, так само як була у нього і можливість поспілкуватися з самим Нілом Армстронгом, так що за достовірність можна не побоюватися.


На фото: Ніл Армстронг

«Маленький крок для людини, але гігантський стрибок для всього людства», - ця фраза, вимовлена ​​космонавтом 20 липня 1969, коли він ступив на поверхню Місяця, не просто увійшла в історію, а стала символом епохи, як і «Поїхали!» Юрія Гагаріна. Ніл Армстронг повернувся на батьківщину одним з найзнаменитіших людей на землі. Однак він не скористався своєю славою. Всупереч прогнозам, Армстронг не пішов у політику і не став зніматися в рекламі. Перша людина, що побувала на Місяці, повернулась до сім'ї, віддалилилась від всього світу і стала відлюдником.
 
Фільм про Ніла Армстронга знаходиться в розробці більше десяти років. У якийсь момент за нього хотів взятися Клінт Іствуд, але він передумав.
Запрошення Гослінга в проект виглядає цілком логічно: актор в цьому році знявся у Шазелла в мюзиклі «Ла Ла Ленд», де зіграв джазового піаніста. Його кохану зіграла Емма Стоун.


На фото: 
Дем'єн Шазелл

Над сценарієм «Першої людини» працює Джош Сінгер, який працював над серіалами «Грань», «Західне крило», «Теорія брехні» і над фільмом «П'ята влада». З недавніх проектів сценариста драма «У центрі уваги» про розслідування групою журналістів скандалу в католицькій церкві, що отримала відмінну критику після прем'єри на кінофестивалі в Торонто.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####