26
ЛИС
2015

«Гремліни» підуть по стопах «Світу Юрського періоду»

У травні минулого року компанія Warner Bros. оголосила про бажання дати нове життя культової комедії жахів Джо Данте «Гремліни». Останній раз про проект було чутно цієї весни, коли сценарист оригінального фільму Кріс Коламбус зізнався, що він буде готовий взяти участь у роботі над новою частиною кіносеріі в тому випадку, якщо боси студії зуміють привнести в неї нотку ностальгії.


Кадр з фільму «Гремліни»

Як повідомляє Comicbook, на зустрічі з шанувальниками в Лондоні зірка оригінальної дилогії Зак Гелліган поділився цікавими деталями сюжету нових «Гремлінів».

«Цей фільм не буде переробкою оригіналу, - заявив актор. - Як і творець трилогії "Назад у майбутнє" Роберт Земекіс, Кріс Коламбус ясно дав зрозуміти, що ремейку його дітища не бути, поки він живий. Студії не залишається нічого іншого, як взяти приклад з "Світу Юрського періоду" і зробити так, щоб дія нової частини "Гремлінів" розгорнулося через кілька десятків років після подій оригіналу.

Я не знаю, як Кріс відноситься до "Нового загону", тому що робота над сіквелом велася без його участі, але сценаристи напевно захочуть згадати про інцидент з першої частини. Думаю, варто також очікувати появи на екрані деяких персонажів оригінального фільму. Сподіваюся, у мене є непогані шанси повернутися до образу Біллі Пельтцера, адже до кінця стрічки 1984 дожило не так вже й багато героїв ».


Кадр зі знімального майданчику фільму «Гремліни»

Зараз над сценарієм фільму трудиться Карл Еллсуорт. Очікується, що на посту продюсера компанію Коламбусу складе ще один ідейний натхненник перших «Гремлінів» - Стівен Спілберг.

 
Джерело: lostfilm.info
Переклад: kinobox.in.ua
#####