27
ЛИС
2015

«Люди в чорному 4» обзаведуться жінкою-агентом

Продюсери «Людей в ​​чорному» розраховують оживити свою науково-фантастичну франшизу введенням ключового жіночого персонажа в сюжет четвертого фільму. В інтерв'ю BBC Лорі МакДональд, яка курирує проект, пообіцяла, що в картині буде присутня дівчина-агент.
 
Кадр з фільму «Люди в ​​чорному 3»

У стрічці 1997 року вже фігурувала працювавша на організацію по співпраці з інопланетянами героїня, виконана Ліндою Фіорентіно. Втім, у двох продовженнях вона була відсутня. У сиквелі 2002-го Лара Флінн Бойл грала головну злочинницю, але жінка-агент провідну роль в історії раніше ще не отримувала.
 
Лінда Фіорентіно в «Людях в чорному»

Незважаючи на це, МакДональд і її діловий партнер і чоловік Волтер Ф. Паркс не виключають участі Вілла Сміта в черговому сегменті франшизи, хоча перш ходили чутки, ніби у свіжих «Людях в чорному» зірка оригінальних фільмів Баррі Зонненфельда не з'явиться.
 
Лорі МакДональд і Волтер Ф. Паркс

Sony анонсувала запуск четвертого фільму ще навесні 2013-го, після чого про проект довго нічого не було відомо, поки у вересні цього року продюсери не озвучили свої плани на нову трилогію. Мова йде не про ребут. В даний час МакДональд іменує роботу над свіжою серією «Людей в ​​чорному» словом «оновлення».
 
Лара Флінн Бойл в «Людях в чорному 2»

Нагадаємо, остання картина про пару співробітників агентства, що регулює діяльність прибульців на Землі, вийшла в прокат в 2012-му, продемонструвавши, що і після десятирічної перерви інтерес до історії у аудиторії є. Стрічка зібрала понад 624 мільйонів доларів при 225-мільйонному бюджеті. Симпатій преси, правда, удостоїлася тільки перша частина франшизи, яка заробила колись 589 мільйонів. Критичний рейтинг другої, що взяла касу в 441 мільйон, виявився найнижчим серед усіх трьох проектів.

Продюсери поки мовчать щодо кросовера між «Людьми в чорному» і «Мачо і ботаном», про що заїкалися до цього Філ Лорд і Крістофер Міллер.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####