30
ЛИС
2015

Алісія Вікандер закохається в Джеймса Мак-Евоя

Актриса Алісія Вікандер веде переговори про отримання однієї з головних ролей в романтичному трилері «Занурення». Якщо все пройде успішно, екранним партнером висхідної зірки Голлівуду стане Джеймс Мак-Евой. Про це пише інформаційний ресурс Variety.


На фото: Алісія Вікандер

В основу картини буде покладено однойменний роман Дж. М. Ледгарда, який в 2013 році зайняв друге місце в списку кращих книг за версією New York Magazine. Адаптувала твір Ледгарда Ерін Дігнема («Жовта хусточка щастя»), а керівництво зйомками візьме на себе Вім Вендерс («Сіль Землі»).


На фото: Джеймс Мак-Евой

У центрі подій знаходяться хлопець і дівчина, які випадково познайомилися під час святкування Різдва на одному з пляжів атлантичного узбережжя. Правда, доля не була прихильною до них: тепер Джеймса і Даніель розділяють тисячі кілометрів. Він потрапив у полон до бойовиків джихаду в Сомалі, а вона вирушила в небезпечну пригоду - вивчати глибини океану на батискафі. І лише спогади один про одного дають героям сили жити і боротися далі.

У січні наступного року в український прокат вийде драма «Дівчина з Данії», головні ролі в якій виконали Вікандер і Едді Редмейн. Фільм вперше був показаний на Венеціанському кінофестивалі і привернув до себе увагу багатьох критиків. Також у планах у актриси значаться зйомки в четвертому фільмі про пригоди Джейсона Борна.


Кадр з фільму «Дівчина з Данії»

Зйомки «Занурення» розпочнуться в березні 2016 і пройдуть в Європі та Африці.

 
Джерело: lostfilm.info
Переклад: kinobox.in.ua
#####