30
ЛИС
2015

Майкл Б. Джордан готовий до продовження «Кріда»

Своїм результатом в бокс-офісі США за дебютний вікенд спортивна драма «Крід» змогла здивувати навіть самих оптимістично налаштованих критиків. Фільм, який є продовженням франшизи «Роккі», зміг заробити за п'ять днів показу 42,6 мільйонів доларів.


Кадр з фільму «Крід»

Актор Майкл Б. Джордан, який зіграв у картині сина Аполло Кріда Адоніса, в інтерв'ю Associated Press сказав, що з радістю повернувся б до ролі боксера в сіквелі «Кріда»:

«Мій персонаж дуже багатогранний, як і навколишній світ. Я б із задоволенням подивився, що станеться з Адонісом далі. Особливо мені сподобалася кінцівка картини. Якщо фільм буде успішний, а обставини складуться на нашу користь, я з радістю ще раз попрацюю з Сільвестром Сталлоне і Тесою Томпсон».


Кадр з фільму «Крід»

Нагадаємо, що сюжет «Кріда» обертається навколо Адоніса - незаконнонародженого сина Аполло Кріда, колишнього суперника Роккі Бальбоа. Останній бачить, що у хлопця є потенціал, і погоджується стати наставником боксера - початківця. Режисером картини виступив Райан Куглер, який до цього працював з Джорданом над «Станцією "Фрутвейл"».


Кадр з фільму «Крід»

Враховуючи, що бюджет «Кріда» склав 35 млн.доларів, фільм напевно виявиться прибутковим для студій Warner Bros. і MGM, але поки мейджори про плани на продовження не заявляли.
 
Джерело: lostfilm.info
Переклад: kinobox.in.ua
#####