30
ЛИС
2015

«Бонд 25» готовий піти в роботу

Блокбастер «007: СПЕКТР» заробив в світовому прокаті вже 686 мільйонів доларів, однак події останніх декількох місяців викликали у багатьох глядачів серйозну стурбованість майбутнім франшизи. Спочатку стало відомо, що у студії Sony закінчується дія прав на дистрибуцію картин про агента 007, а потім про розставання з бондіаною оголосив режисер Сем Мендес. Не додало оптимізму фанатам і недавнє інтерв'ю Деніела Крейга, в якому той зізнався, що втомився від образу Бонда.


Кадр з фільму «007: Спектр»

У розмові з журналістами швейцарського видання 20 Minuten продюсер бондіани Барбара Брокколі поспішила заспокоїти глядачів. «Роботі над "Спектром" ми присвятили три роки, - зізналася Барбара. - Мені здається, нам вдалося слідувати кредо мого батька: "На екрані має бути видно кожен витрачений цент". Зараз ми взяли паузу, щоб оцінити реакцію глядачів на стрічку Сема Мендеса, але вже навесні наступного року ми приступимо до створення нової частини франшизи.
Я щиро сподіваюся, що нам вдасться продовжити співпрацю з Деніелом. Про це мріють не тільки продюсери, а й шанувальники кіносеріі. Ми постараємося зробити все можливе, щоб Крейг повернувся до образу агента 007»
.


Кадр з фільму «007: Спектр»

Дата прем'єри 25-го фільму бондіани поки не повідомляється.
 
Джерело: lostfilm.info
Переклад: kinobox.in.ua
#####