01
ГРУ
2015

Крістофер МакКуоррі офіційно підписався на шосту місію

Нещодавно стало відомо, що Paramount запропонувала Крістоферу МакКуоррі, режисерові блокбастера «Місія неможлива: Нація ізгоїв», очолити зйомки шостої частини франшизи. Тепер фільммейкер підтвердив в соціальних мережах, що офіційно прийняв пропозицію студії.


Фото зі знімального майданчику фільму «Місія неможлива»

До образу Ітана Ханта повернеться Том Круз, також ходять чутки, що його екранною партнеркою знову стане Ребекка Фергюсон. Продюсуванням шостої «Місії» займаються той же Круз, Девід Еллісон, Дана Голдберг і Джей Джей Абрамс.

МакКуоррі виступив не тільки режисером, але і сценаристом «Племені ізгоїв», написавши текст до фільму у співавторстві з Дрю Пірсом. Про те, чи візьметься постановник за роботу над сценарієм і цього разу, поки не повідомляється.


На фото: Крістофер МакКуоррі

Цікаво, що Крістофер МакКуоррі - перший режисер, якому випаде честь керувати зйомками двох фільмів кіносеріі поспіль. Його попередниками на цій посаді були Брайан де Пальма, Джон Ву, Джей Джей Абрамс і Бред Берд, які зняли по одній частині франшизи.

Зйомки шостої «Місії» повинні стартувати влітку наступного року. І хоча Paramount поки не призначила дату прем'єри блокбастера, якщо все піде за планом, то повернення Ітана Ханта можна чекати вже в 2017 році.

 
Джерело: lostfilm.info
Переклад: kinobox.in.ua
#####