01
ГРУ
2015

Нова кров Рембо проллється на Fox

Декілька років тому компанії Entertainment One і Nu Image запропонували трохи дивне рішення для продовження франшизи «Рембо» - перезавантажити кіносерію у форматі телевізійного шоу. Проте минув час, а нової інформації про проект так і не з'явилося.


Кадр з фільму «Рембо»

Тепер портал Variety передає, що канал Fox погодився продовжити роботу над драмою, заснованої на культових фільмах про ветерана війни у ​​В'єтнамі Джона Рембо у виконанні Сільвестра Сталлоне. Сам актор в компанії Аві Лернера виступить в якості виконавчого продюсера проекту, який, за задумом, мав віддати шану всім повнометражним фільмам кіносерії. Сценарій драми написав Джеб Стюарт («Міцний горішок»).

Серіал, що отримав назву «Рембо: Нова кров», розповість про складні стосунки між самим Рембо і його сином, колишнім «морським котиком».


Кадр з фільму «Рембо»

Поки неясно, чи погодиться Сталлоне повернутися до ролі знаменитого солдата, хоча, як стверджують інсайдери, така можливість у нього є. Актор продовжує працювати над п'ятим фільмом франшизи - «Рембо: Остання кров». І вже зовсім глядачі побачать Слая в образі не менш культового героя, Роккі Бальбоа, у спортивній драмі «Крід».
 
Джерело: lostfilm.info
Переклад: kinobox.in.ua
#####