02
ГРУ
2015

Кріс Коламбус готує різдвяну комедію

Режисер Кріс Коламбус, що почав кінокар'єру сценаристом, а зараз іншим обов'язкам віддає перевагу продюсуванню, займеться комедією про мисливців на Санта-Клауса.

За даними порталу The Wrap, Коламбус і його компанія 1492 Pictures, а також ZAG Entertainment під керівництвом Джеремі Зага спродюсує кіно під назвою «12/24». Фільм розповість історію горе-братів, яким раптом знадобилося довести всім, що Санта-Клаус існує. Коли останній їхніми стараннями опиняється в пастці, перевиконавшим план шукачам пригод доводиться взяти місію різдвяного діда на себе.


На фото: 
Руперт Ґрінт, Деніел Редкліф та Кріс Коламбус

Метт Ліберман написав сценарій картини, взявши за основу історію, придуману Девідом Гуггенхаймом. Девід разом Майклом Барнатаном і Марком Редкліффом приєднається до Коламбуса на продюсерському терені. Постановка, за словами режисера одного з найвідоміших різдвяних фільмів, змішає ігрове кіно з анімаційним - магічних ельфів Санти, а також його батьківщину віддадуть на втілення художникам з ZAG Entertainment.


Кадр з фільму «Пікселі»

Влітку цього року зрежисована Крісом комедія «Пікселі» не здобула любові кінокритиків, але, за даними порталу Box Office Mojo, при бюджеті в 88 мільйонів доларів зібрала в світовому прокаті значні 243 млн. доларів. Наступна робота Коламбуса-продюсера - біблійна драма «Молодий Месія» - побачить світ у березні 2016 року.

 
Джерело: lostfilm.info
Переклад: kinobox.in.ua
#####