03
ГРУ
2015

Стівен Спілберг розповів про «Зоряні війни: Епізод 7»

Стівен Спілберг поділився своїм враженням від перегляду фільму «Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили». Свою думку знаменитий режисер висловив в інтерв'ю французькому виданню RTL.


На фото: Стівен Спілберг

«Я справжній фанат "Зоряних воєн", але так вже склалися зірки, що у мене не було можливості зняти один з епізодів. Але зірки були до мене прихильні в тому сенсі, що я міг міг подивитися кожну серію безліч разів. І я вважаю, що нові "Зоряні війни" стануть одним з  найуспішних фільмів», - сказав він.

Нагадаємо, що на момент написання даної новини в рейтингу «Найкасовіші фільми» абсолютним лідером був «Аватар», який заробив у свій час у світовому прокаті 2,7 мільярдів доларів. На другому місці знаходився «Титанік» з результатом 2,1 мільярдів доларів. Третє належало картині «Світ Юрського періоду», що зібрала 1,6 мільярдів доларів.


Кадр з фільму «Зоряні війни: Пробудження сили»

Найімовірніше, сьомому епізоду «Зоряних воєн» вдасться відтіснити «Світ Юрського періоду», а можливо, і зайняти друге місце. Встановлення ж нового абсолютного рекорду представляється малоймовірним і буде прямо залежати не від стартових результатів проекту, а від його витривалості в міжнародному прокаті. Прем'єра відбудеться 17 грудня 2015 року.

 
Джерело: kinonews.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####