04
ГРУ
2015

«Тор 3» обзавівся новим сценаристом

Студія Marvel привернула ще одну жінку-сценариста до своїх прийдешніх картин. Стефані Фолсом вдосконалить сценарій фільму «Тор: Раґнарьок».


Кадр з фільму «Тор 2: Царство темряви»

Раніше над текстом стрічки вже працювали автор двох перших частин франшизи Крейг Кайл і Крістофер Йост, який доклав руку тільки до сіквелу історії про скандинавському бога.

Фолсом, запрошена до співпраці з компанією, до цього мала у своєму списку виключно телевізійні проекти. Однак у 2013-му її сценарій «1969: Космічна одіссея, або Як Кубрик навчився не хвилюватися і здійснив посадку на Місяць» увійшов в знаменитий «Чорний список». Кінематографістка також написала «Принцесу Північного Судану», яку зараз взяла в оборот студія Disney.


Кадр з фільму «Тор 2: Царство темряви»

За останній час Стефані стала третьою жінкою-автором, підключеної до розробки кіновсесвіту Marvel. Ніколь Перлман була причетна до тексту «Вартових Галактики», перш ніж до стрічки приєднався Джеймс Ганн. В даний час сценаристка трудиться над «Капітаном Марвел» на пару з Мег ЛеФов, у чиїй фільмографії значаться «Головоломка» і «Хороший динозавр».


На фото: Стефані Фолсом

Між тим в жовтні новий «Тор» обзавівся режисером в особі новозеландця Тайка Вайтіті, що поставив комедію «Реальні упирі». Деталі сюжету триквела поки тримаються в секреті. Відомо лише, що в картині, крім Кріса Хемсворта, з'являться Марк Руффало в образі Брюса Беннера і Том Хіддлстон в ролі Локі.

У прокат «
Раґнарьок» вийде 2 листопада 2017.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####