04
ГРУ
2015

Наступною роботою Квентіна Тарантіно може стати серіал

«Щоб називати себе режисером вестернів, потрібно попрацювати в цьому жанрі хоча б три рази», - зізнавався Квентін Тарантіно. Схоже, режисер «Джанго вільного» і «Мерзенної вісімки» визначився зі своїм третім проектом: ним може стати серіал за романом Елмора Леонарда «40 ударів без одного».


На фото: Квентін Тарантіно

Головні герої книги - індіанець Реймонд Сан Карлос і темношкірий солдат Гарольд Джексон, які опиняються за гратами в одній з найсуворіших в'язниць Америки. Спочатку зненавидівши один одного, вони об'єднуються, щоб бігти на свободу. І, звичайно ж, пролити чимало крові.


Фото зі знімального майданчика «Мерзенної вісімки»

Тарантіно збирався екранізувати роман ще з початку 2000-х, але ніяк не міг підступитися до матеріалу. Тепер режисер зрозумів, що йому більше підходить телевізійний формат. Ось що він днями розповів про проект французькому журналу Premiere: «У мене справді є права на екранізацію книги і, можливо, для цього якраз настав час. "40 ударів без одного" може стати моїм третім вестерном, і я бачу цей проект на телебаченні, у форматі серіалу тривалістю 4 або 6 годин».

У постановника вже є досвід роботи з текстами Елмора Леонарда. В основу «Джекі Браун» ліг роман письменника «Ромовий пунш». Своїх великих проектів на телебаченні Тарантіно поки не отримував, але він знімав один з епізодів серіалу «CSI: Місце злочину».


Кадр з фільму «Джекі Браун»

Другий вестерн Квентіна Тарантіно, «Мерзенна вісімка», в українських кінотеатрах стартує 14 січня 2016 року.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####