07
ГРУ
2015

Роль Індіана Джонса завжди буде за Харрісоном Фордом

Стівен Спілберг, у жовтні заявив про своє бажання повернути на екрани Індіану Джонса, розповів порталу Screen Daily, що в ролі протагоніста не бачить нікого, крім Харрісона Форда, який зіграв персонажа в чотирьох фільмах серії.


На фото: Стівен Спілберг

«Сумніваюся, що хто-небудь може замінити Харрісона на цій посаді, і не думаю, що це коли-небудь станеться, - високо оцінив талант колеги Спілберг. - Міняти акторів, як це роблять творці фільмів про Людину-павука і Бетмена, в мої плани точно не входить. Грати Індіану Джонса завжди буде один актор, і це Харрісон Форд ».

Кілька днів тому в ефірі програми Good Morning America про своє потенційне повернення до улюбленого образу розповів і сам Харрісон: «Я буду дуже радий знову попрацювати зі Стівеном і знятися в черговій частині Індіана. Дуже хочеться, щоб це відбулося до того, як я розміняю дев'ятий десяток ».


Кадр з фільму «Індіана Джонса»

Картини про пригоди археолога Джонса не тільки здобули визнання критиків, але і зібрали в світовому прокаті майже 2 мільярди доларів Нагадаємо, навесні представники студії Disney підтвердили чутки про роботу над п'ятим фільмом франшизи, а на самому початку року в мережі з'явилася про інформація про те, що новим Індіаною може стати Кріс Пратт.

 
Джерело: lostfilm.info
Переклад: kinobox.in.ua
#####