09
ГРУ
2015

Режисерові «Кріда» пропонують «Чорну Пантеру»

Раян Куглер знаходиться на стадії переговорів з Marvel щодо участі у кінокоміксі «Чорна Пантера». Компанія продовжує шукати для свого проекту постановника-афроамериканця.
 
Чорна Пантера

Раніше від картини відмовилася створювачка драми «Сельма» Ава ДюВерней, яка повідомила тоді, що вона не зійшлася зі студією в поглядах на сюжет і перспективу розвитку персонажів. «Для мене краще зрозуміти це зараз, ніж потім говорити про творчі розбіжності», - зазначила кінематографістка, як виявилося, зустрічається не тільки з босами Marvel, а й зі сценаристами і актором Чедвіком Боузманом, за яким закріплена головна роль в коміксі.

 
На фото: Раян Куглер

Братися за «Чорну Пантеру» не став і автор «Голосу вулиць» Ф. Гері Грей, який фліртував з картиною деякий час, але вибрав у підсумку «Форсаж 8». Переговори з Куглером ж поки в самому розпалі, і режисер теж ще може усунутися від роботи зі стрічкою.

 
На зйомках «Кріда»

Нагадаємо, «Чорна Пантера» - це історія одного з найрозумніших героїв коміксів Marvel. Персонаж на ім'я Т'Чалла - нащадок династії, правлячої вигаданою африканською країною, технологічно просунутою державою. Після смерті батька молодий король захищав свою батьківщину від лиходіїв, які посягали на трон.
 
Кадр з фільму «Крід»

Сценарій екранізації написав Джо Роберт Коул. У прокат фільм вийде 15 лютого 2018 року.

У українських кінотеатрах у січні 2016-го можна буде побачити спортивну драму «Крід», зняту Раяном Куглером. У США стрічка з бюджетом 35 мільйонів вже зібрала понад 65.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####