10
ГРУ
2015

Перезапуск «Мумії» знайшов головну злочинницю

Актриса Софія Бутелла, запам'яталася глядачам по шпигунському фільму «Kingsman: Таємна служба» і нещодавно закінчила зйомки в третьому «Стартреці», веде переговори про участь у перезапуску «Мумії», де знаменитий монстр буде жінкою. Головна чоловіча роль пропонується Тому Крузу.
 
На фото: Софія Бутелла

«Мумія» стане частиною нового кіновсесвіту студії Universal, для якої будуть відроджені «Людина-вовк», «Франкенштейн», «Створення з Чорної лагуни», «Людина-невидимка» та інші класичні фільми про монстрів. За сценарій картини відповідає Джон Спейтс, що працював над «Прометеєм», а режисером виступає Алекс Куртцман, який доклав руку до «Зоряного шляху», «Трансформерам», «Нової Людини-павука» та іншим франшизам.

 
Софія Бутелла в «Kingsman: Таємна служба»

У жовтні журнал The Hollywood Reporter повідомляв, що новий монстр в «Мумії» може стати жінкою, якщо студії вдасться підібрати гідну актрису. У підсумку така знайшлася в особі Софії Бутелли, що зіграла в «Kingsman» смертоносну помічницю персонажа Семюела Л. Джексона.
 
На фото: Том Круз

Чутки про те, що головного героя у перезапуску збирається виконати Том Круз, з'явилися кілька тижнів тому. Тоді представники актора і студія Universal відразу ж спростували інформацію. Тепер все той же THR запевняє, що Круз все ще в справі і близький до отримання ролі.

 
«Мумія» 1932 року

Знову побачити Софію Бутеллу на великому екрані можна буде в липні 2016-го в картині Джастіна Ліна «Стартрек 3». Також актриса підписана на трилер «Найхолодніше місто», де зіграє з Джеймсом МакЕвоєм і Шарліз Терон.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####