11
ГРУ
2015

Бенедикт Камбербетч стане «Військовим магом»

Зірка «Шерлока» і майбутнього «Доктора Стренджа» Бенедикт Камбербетч знову перетвориться на відому особистість часів Другої світової війни і допоможе боротися з нацистами. Актор зіграє британського ілюзіоніста Джаспера Маскелайна в драмі «Військовий маг».


На фото: Бенедикт Камбербетч

Маскелайн - фокуснк що користувався популярністю у себе на батьківщині, після початку Другої світової війни запропонував свої послуги британським військам. Щоб переконати військових у своїх талантах, він влаштував на очах здивованих глядачів появу на Темзі величезного крейсера. Для цього Джаспер використовував мініатюрну модель корабля і хитромудру систему дзеркал.


На фото: Джаспер Маскелайн

Зумівши вразити військове керівництво, він отримав у своє підпорядкування спеціальний загін, який за допомогою ілюзій допомагав ховати від супротивника стратегічно важливі об'єкти, організовувати утечі військовополонених і домагатися успіху в інших операціях. Те, чи дійсно робота Маскелайна стала значущим внеском перемогу, досі залишається предметом суперечок. Але офіційного визнання він так і не отримав.

Проект, заснований на документальній книзі Девіда Фішера, знаходиться в розробці з 2003 року, а свого часу до нього придивлялися Том Круз і режисер Марк Форстер. Зараз фільм залишається без постановника. За сценарій візьметься Гарі Уітта, що працював над спін-оффом «Зоряних воєн» під назвою «Ізгой».


Кадр з фільму «Доктор Стрендж»

Бенедикт Камбербетч зайнятий на зйомках фільму Marvel «Доктор Стрендж», де він також грає ілюзіоніста. На початку року актора можна було побачити на екранах в «Грі в імітацію», ще однією біографічній драмі про період Другої світової війни. У січні Камбербетч з'явиться в спеціальному вікторіанському випуску «Шерлока»
.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####