15
ГРУ
2015

Перезапуском «Ксени» займеться сценарист «Загублених»

Перезапуск серіалу «Ксена - принцеса-воїн», який готується на каналі NBC, нарешті обзавівся сценаристом, пошуки якого велися з липня. До ребуту докладе руку автор «Загублених» Хав'єр Грілло-Марксуа.
 
Для ребута продюсери шукають актрису з чарівністю Люсі Лоулесс

Лауреат премії «Еммі» виступить також в якості виконавчого продюсера проекту, який вже курують Роб Таперт і Сем Реймі, зачинателі оригінальної телевізійної історії, що витримала шість сезонів в період з 1995-го по 2001-й.
 
 Кадр з серіалу «Ксена - принцеса-воїн»

Нагадаємо, сюжет «Ксени» поєднував у собі елементи грецької та римської міфологій з легендами та переказами інших народів, переосмисленими сценаристами. Головна героїня в минулому була безжалісною вбивцею, чия армія знищувала все навколо, не знаючи жалю і співчуття, але в підсумку войовниця переходить на світлу сторону і встає на захист тих хто потребує допомоги.
 
 Кадр з серіалу «Ксена - принцеса-воїн»

Деталі планованого відродження поки не повідомляються, проте відомо, що творці шукають для серіалу актрису, яка мала б харизму Люсі Лоулесс, що грала в попередній версії, і кмітливістю Катніс Евердін з «Голодних ігор». Продюсери прагнуть представити молодому поколінню глядачів сучасну героїню.
 
На фото: Сем Реймі

У серпні цього року президент NBC Entertainment Боб Грінблатт зауважив: Лоулесс може взяти участь у ребуті, але тільки в тому випадку, якщо команда проекту буде впевнена, що її присутність не стане домінуючою над новою інкарнацією історії. Студійний бос, втім, заявив, що актриса, яка є дружиною Таперта, швидше за все, зробить негласний творчий вплив на перезапуск.

 
На фото: Роб Таперт і Люсі Лоулесс

Передбачається, що на екрани «Ксена - принцеса-воїн» потрапить в 2016 році.

 
На фото: Хав'єр Грілло-Марксуа

Крім «Загублених», в резюме Хав'єра Грілло-Марксуа, запрошеного в серіал в якості сценариста, числяться «Всі жінки відьми» і «Ангели Чарлі».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####