16
ГРУ
2015

Paramount створює кіновсесвіт за мотивами іграшок Hasbro

Запустивши в розробку ще чотири частини франшизи «Трансформери», Paramount береться за фільми по іншим знаменитим іграшкам концерну Hasbro. Студія запланувала новий кіновсесвіт, який об'єднає героїв серій GI Joe, Micronauts, Visionaries, M.A.S.K. і ROM.


Кадр з фільму «Кидок кобри»

Paramount, Hasbro і її дочірня студія Allspark Pictures працюватимуть над кіновсесвітом за тим же принципом, що і над прийдешніми частинами «Трансформерів». Компанії організують щось на зразок сценарного інкубатора, куди увійдуть імениті автори, які і займуться розробкою фільмів за мотивами п'яти ліній іграшок.

«Paramount і Hasbro побудували тривалі відносини, і ми раді успіхам, яких вдалося домогтися з "Трансформерами" і "Кидком кобри", - заявив глава Paramount Бред Грей. - Ми збираємося розширити нашу співпрацю і випустити ще більше фільмів з персонажами і світами Hasbro».


Кадр з фільму «Кидок кобри 2»

Якщо «Мікронавти» або ROM не так відомі в Україні, то про GI Joe кіноглядачам прекрасно знайомий: у 2009 році вже виходив фільм про однойменний високотехнологічний військовий підрозділ, де головну роль виконав Ченнінг Татум. Сам актор, втім, не так давно зізнався, що ненавидить картину і вважає свою участь у ній великою помилкою. У 2013-му побачив світ сиквел, якому вдалося залучити Дуейна Джонсона і Брюса Вілліса.

Збори франшизи «Трансформери» на даний момент перевищують 3,8 мільярди доларів. Два фільми за мотивами GI Joe зібрали в цілому більше 675 млн. доларів.


Кадр з фільму «Трансформери»

Конкретних дат студії не повідомляють, але сценаристам доведеться грунтовно попрацювати, щоб об'єднати солдатів, роботів, інопланетян та інших персонажів різних серій в один кіновсесвіт.

У розробці знаходиться ще одна повнометражна стрічка за популярною франшизою Hasbro - «Мій маленький поні». Її прем'єра намічена на 2017 рік.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####