16
ГРУ
2015

Курт Рассел може стати батьком Зоряного Лицаря

Меттью МакКонахі відмовився від однієї з ключових ролей в сиквелі «Вартових Галактики», але Marvel і режисер Джеймс Ганн не залишають надій роздобути в проект ще одну велику зірку. Студія хоче бачити Курта Рассела в ролі батька героя Кріса Претта.


На фото: Курт Рассел

The Wrap повідомляє, що офіційну пропозицію Расселу зроблено поки не було, а сам актор ще не прочитав сценарій, але на кандидатурі наполягає Джеймс Ганн, і зустріч має відбутися вже найближчим часом.

Особистість батька Пітера Куілла - одна з головних інтриг сиквела. Шанувальники «Вартових Галактики» продовжують будувати теорії, але Ганн старанно спростовує всі чутки.


Кадр з фільму «Вартові галактики» 

Після зйомок в «Доказі смерті» Курт Рассел не так часто з'являвся на великому екрані, проте, в останні роки він повернувся до інтенсивної роботи. Цього року Рассела можна було побачити в «Форсажі 7» і у вестерні «Кістяний томагавк», а в січні актор постане перед глядачами в «Мерзенній вісімці» Квентіна Тарантіно, за гру в якій він удостоївся похвали критиків.


Кадр з фільму «Мерзенна вісімка»

У сиквелі «Вартових Галактики» до своїх ролей повернеться основна п'ятірка акторів: Кріс Претт, Бредлі Купер, Він Дізель, Зої Салдана і Дейв Батіста. Старт зйомок намічений на початок 2016 року, а прем'єра відбудеться в травні 2017 року.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####