17
ГРУ
2015

Скарлетт Йоханссон зніметься в пікантній комедії

Після зйомок у блокбастерах Скарлетт Йоханссон вирішила попрацювати над комедією. За відомостями сайту The Wrap, актриса знаходиться на фінальній стадії переговорів про отримання головної ролі у фільмі з під назвою «Move That Body».


На фото: Скарлет Йохансон

Керувати зйомками стрічки буде Люсія Аньєлло, яка написала сценарій у співавторстві з Полом В. Даунсом. Останній також складе компанію Йоханссон на знімальному майданчику. Сценарну заявку Sony придбала цього літа, обігнавши інші великі голлівудські студії в жорсткій конкурентній боротьбі. Комедія описується як мікс з «Похмілля у Вегасі» і «Вікенду у Берні», а її сценарій вже встиг потрапити в Чорний список кращих нереалізованих ідей Голлівуду.

За сюжетом, п'ять подружок вирішують закотити гучний дівич-вечір і знімають для святкування пляжний будиночок в Майамі. Однак все йде не за планом, коли дівчата випадково вбивають запрошеного стриптизера.


На фото: Скарлет Йохансон

У наступному році на екрани вийдуть комедія братів Коенів «Аве, Цезар!» і блокбастер «Перший месник: Протистояння» за участю Скарлетт, а в планах у актриси залишаються зйомки в екранізації манги «Привид в обладунках».
 
Джерело: lostfilm.info
Переклад: kinobox.in.ua
#####