17
ГРУ
2015

Перезапуск «Ангелів Чарлі» знайшов сценариста

Нова версія «Ангелів Чарлі» стала ще ближчою до глядачів. Сценарій картини, яку поставить Елізабет Бенкс, напише Еван Спіліотопулос, відповідальний за сюжет прийдешніх картин «Мисливець і Снігова королева» і «Красуня і чудовисько».
 
Кадр з фільму «Ангели Чарлі»

На даний момент найбільшим з ігрових проектів Спіліотопулоса є «Геркулес» з Дуейном Джонсоном. Також за плечима у сценариста досвід роботи над анімаційними стрічками Disney, в числі яких «Русалонька: Початок історії Аріель» і «Король Лев 3: Акуна Матата». Крім того, він працював над ранньою версією сценарію сиквела бойовика Тимура Бекмамбетова «Особливо небезпечний».
 
На фото: Елізабет Бенкс

Про призначення на пост режисера Елізабет Бенкс стало відомо у вересні. Бенкс також спродюсує картину разом зі своїм чоловіком Максом Хандельманом. Виробництвом займається студія Sony.
 
Кадр з фільму «Ангели Чарлі 2: Тільки вперед»

«Ангели Чарлі» були телевізійним хітом, що транслювався в період з 1976-го по 1981-й і витримав п'ять сезонів. У центрі сюжету серіалу перебувала трійця дівчат, що працюють в приватному детективному агентстві. Повнометражна версія, головні ролі в якій виконали Кемерон Діаз, Дрю Беррімор і Люсі Лью, побачила світ у 2000-му, а через три роки вийшов сиквел, «Ангели Чарлі 2: Тільки вперед».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####