18
ГРУ
2015

Universal знайшла режисера для «Русалоньки»

Студія Universal продовжує працювати над повнометражним ігровим фільмом «Русалонька». Минуло півроку відтоді, як Софія Коппола покинула режисерське крісло проекту, але на її місце може прийти Ребекка Томас, яка веде переговори з керівництвом студії.
 
На фото: Софія Коппола

Головну роль у черговій екранізації казки Ганса Крістіана Андерсена отримала Хлоя Грейс Морец. Над новою версією сценарію працює Річард Кертіс («Реальна любов»), а Тім Біван і Ерік Феллнер продюсують картину.

 
Кадр з мультфільму «Русалонька» 1989 року

Universal вже кілька років розвиває проект. Спочатку «Русалонькою» займався Джо Райт, але він у підсумку віддав перевагу стрічці - «Пен: Подорож до Небувалії». Після Райта студія звернулася до Копполи, і вона більше року числилася режисером, проте відмовилася від проекту, пославшись на творчі розбіжності з мейджором.
 
На фото: Ребекка Томас

Поки у фільмографії Ребекки Томас числиться всього одна кінострічка - драма «Вже не діти», але режисер закріплена ще за одним багатообіцяючим проектом - екранізацією роману Джона Гріна «У пошуках Аляски», працює над якою студія Paramount.

 
Джерело: lostfilm.ua
Переклад: kinobox.in.ua
#####