18
ГРУ
2015

Сиквел «Прометея» знайшов нову головну героїню

Актриса Кетрін Вотерстон, яка знімається в спін-оффі «Гаррі Поттера» «Фантастичні звірі і де їх шукати», отримала головну жіночу роль у фільмі Рідлі Скотта «Чужий: Заповіт». Очікується, що Майкл Фассбендер і Нумі Рапас повернуться до своїх образів, хоча роль останньої буде вже не настільки значна.
 
На фото: Кетрін Вотерстон

Фільм «Чужий: Заповіт» продовжить історію «Прометея» і покладе початок новій трилогії, яка напряму пов'язана з оригінальним «Чужим». За сюжетом команда космічного корабля «Заповіт» потрапляє на таємничу планету, яка вважалася незвіданим раєм, але на ділі виявляється похмурим і небезпечним місцем, чий єдиний мешканець - андроід Девід (Фассбендер).

 
Кадр з фільму «Прометей»

Кетрін Вотерстон зіграє героїню на прізвища Деніелс. Раніше чутки пов'язували з цією роллю Ребекку Фергюсон, відому по фільму «Місія неможлива: Нація ізгоїв» і нещодавно підписалася на шосту частину франшизи з Томом Крузом. Цього року Вотерстон можна було побачити в стрічці «Стів Джобс», де актриса зіграла з Майклом Фассбендером.
 
Кадр з фільму «Фантастичні звірі і де їх шукати»

У недавньому інтерв'ю Рідлі Скотт підтвердив, що в «Заповіті» з'являться всі форми класичного ксеноморфа - від яйця до самого монстра.

Зйомки фільму почнуться в Австралії в лютому 2016-го. За сценарій відповідають Джек Паглен («Перевага») і Майкл Грін («Зелений ліхтар»).

Прем'єра картини «Чужий: Заповіт» відбудеться в жовтні 2017 року.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####