21
ГРУ
2015

Джеремі Реннер зіграє легендарного боксера Роккі Марчіано

Соколине око на час відкладе лук і стріли і надягає боксерські рукавички. Джеремі Реннер виконає головну роль в біографічній картині «Непереможений: Історія Роккі Марчіано».


На фото: Джеремі Реннер

Картина розповість про життєвий шлях боксера починаючи з його дитинства і закінчуючи трагічною загибеллю в авіакатастрофі в 1969 році. Марчіано пішов з життя, залишившись єдиним непереможеним боксером у важкій вазі: за свою кар'єру він здобув 49 перемог і не зазнав жодної поразки.


На фото: Роккі Марчіано

За сценарій фільму відповідають Семюел Франка та Івен Килгор («Метелики Білла Бейкера»). Пошуки постановника вже ведуться.

Марчіано послужив одним із джерел натхнення для створення образу Роккі Бальбоа в серії фільмів з Сильвестром Сталлоне. У 1999 році про легенду боксу був випущений одноіменний фільм, де заголовну роль виконав Джон Фавро, але визнання критиків і глядачів він не отримав.


Кадр з фільму «Месники: Ера Альтрона»

Цього року Джеремі Реннера можна було побачити на великому екрані у фільмах «Месники: Ера Альтрона» і «Місія нездійсненна: Плем'я ізгоїв». У 2016 актор з'явиться в третій частині «Першого месника» і драмі Дені Вільньова «Історія твого життя», в якій він знову зіграв з Емі Адамс.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####