10
СІЧ
2015

Фільм «Заручниця 3» продемонстрував значний старт

Фільм «Заручниця 3» продемонстрував значний старт
 
Бойовик «Заручниця 3», в якому головну роль зіграв Ліам Нісон, впевнено стартував у домашньому прокаті, заробивши в п'ятницю, 9 січня 2015 року, значні 14 мільйонів доларів.
 

 
При збереженні такої ж динаміки до кінця прем'єрних вихідних картина може заробити значно більше, ніж обіцяли їй найоптимістичніші прогнози - в районі 35-37 мільйонів доларів.

Таким чином, не залишається сумнівів в тому, що за підсумками прокату фільму без праці вдасться компенсувати витрати на виробництво у розмірі 48 мільйонів доларів. Друга частина бойовика, що коштувала 45 мільйонів доларів, і випущена в 2012 році, заробила 139 мільйонів у Північній Америці і ще 236 мільйонів у міжнародному прокаті.

Нагадаємо, що у третій частині знімалися Форест Уітакер, Сем Спруелл, Дугрей Скотт, Ліленд Орсер, Джон Грайз, Ендрю Борба, Джуді Бічер, Ендрю Ховард, Седрік Сіроттой, Катрін Дайер і інші актори. Режисер картини Олів'є Мегатон.

За сюжетом, життя колишнього спецагента Браяна Міллса драматично змінюється, коли він виявляється звинуваченим у вбивстві, якого не скоював. Він змушений застосувати всі свої смертельні навички, щоб знайти справжнього вбивцю і добитися правосуддя.

 
Джерело: kinonews.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####