22
ГРУ
2015

Warner перенесла реліз «Лицарів Круглого столу» на 2017 рік

Warner Bros. змінила дату старту прокату епічного фентезі Гая Річі «Лицарі Круглого столу: Король Артур». Картина повинна була з'явитися в американських кінотеатрах в липні 2016, але замість цього з'явиться на великих екранах тільки 17 лютого 2017.


На фото: Чарлі Ханнем 

Може виглядати дивним рішення студії виключити фільм британського постановника з категорії літніх блокбастерів, знайшовши для нього позицію в зимовому календарі, проте компанія, очевидно, виходить з минулого досвіду.

Warner, мабуть, бажає повторити успіх іншого лютневого проекту. Стрічка «Kingsman: Таємна служба» вийшла цього року в схожий період і в підсумку зібрала в світовому прокаті понад 400 мільйонів. Крім того, студія має на увазі і попередні касові успіхи фільмів Гая Річі. Зокрема, обидві серії «Шерлока Холмса» потрапляли в кінотеатри саме в зимові місяці і демонстрували високі результати.


На фото: Чарлі Ханнем

Нарешті, компанія враховує і той факт, що 17 лютого відкриває вікенд Дня президентів, а також збігається зі шкільними канікулами не тільки в США, але і в європейських країнах. На той же час намічений реліз «Поганих хлопців 3» і триквела «Той що біжить в лабіринті».

Нагадаємо, у новій версії історії про уславленого правителя бриттів головні ролі виконують зірка «Синів анархії» Чарлі Ханнем, Джуд Лоу, Ерік Бана і Астрід Берже-Фрісбі. За сюжетом молодий Артур вештаєшся разом з власною бандою в провулках Лондініум, нічого не знаючи про своє походження, поки в руки йому не потрапляє знаменитий меч Екскалібур. Герой приєднується до руху опору і збирає навколо себе людей, бажаючи перемогти тирана Вортігерна, який вбив його батьків і вкрав його корону.


На фото: знімальний майданчик фільму «Лицарі круглого столу: Король Артур»

Нова дата старту «Лицарів Круглого столу» в українському прокаті не повідомляється.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####