22
ГРУ
2015

Гаррісон Форд отримав до 20 млн за «Пробудження сили»

На тлі касових рекордів продовження «Зоряних воєн», що стартував у світовому прокаті з 529 мільйонами доларів, голлівудські видання почали обговорювати гонорари акторів франшизи. Найбільший шматок, схоже, дістався Гаррісону Форду, який отримав від Disney восьмизначну суму.
 
На фото: Гаррісон Форд 

У понеділок Daily Mail повідомила про те, що ветеран фантастичної саги заробив на «Пробудженні сили» приголомшливі 25 мільйонів, однак інсайдери Variety стверджують, ніби ця інформація далека від дійсності. У різних новинах фігурує сума від 10 до 20 мільйонів.

 
На фото: Гаррісон Форд 

Вважається, що Марк Хемілл і Керрі Фішер отримали семизначну зарплату, але їх доходи можуть вирости найближчим часом, варто тільки сьомому епізоду переступити мільярдний рубіж зборів, який обіцяє артистам бонуси.
 
Кадр з фільму «Зоряні війни: Пробудженні сили»

Новачкам Джону Бойєзі і Дейзі Рідлі дісталося від 100 до 300 тисяч за фільм. Адам Драйвер і Оскар Айзек, що мають у своєму послужному списку як телевізійні проекти, так і помітні художні картини, теж були премійовані шестизначними сумами, але перевищують гонорари їх менш досвідчених молодих колег (від 500 до 900 тисяч). Очевидно, що розмір заохочень для акторів буде збільшений до наступної частини свіжої трилогії.
 
Кадр з фільму «Зоряні війни: Пробудженні сили»

Подібна практика оплати праці вельми поширена серед голлівудських студій. Так, за «П'ятдесят відтінків сірого» Дакота Джонсон і Джеймі Дорнан отримали шестизначні суми, які виросли після касового успіху стрічки.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####